Haine noi și de calitate, oferite de către Preasfințitul PETRU, unor familii cu copii mulți

Haine noi și de calitate, oferite de către Preasfințitul PETRU, unor familii cu copii mulți

    Miercuri, 10 martie 2021, la Centrul Eparhial din municipiul Ungheni, a fost înfăptuit un generos act caritabil.

    Respectivul act caritabil a contat în oferirea, de către Preasfințitul PETRUEpiscop de Ungheni și Nisporeni, a mai multor sete de haine noi și de calitate.

    Acestea articole vestimentare, pentru copii – băieți și fete – sunt posibil de purtat în perioada imediat următoare: primăvara-vară. Dar au mai fost oferite și câteva scurte foarte călduroase, care vor putea fi îmbrăcate în sezonul de iarnă.

    Preasfinția Sa a înmânat aceste pachete cu îmbrăcăminte Protoiereului Vasile BULANCEA, parohul bisericii „Sf. Ierh. Nicolai” din s. Bumbăta, r. Ungheni și Protoiereului Anatol GUIDEA, parohul bisericii „Sfânta Treime” din s. Seliște, r. Nisporeni, pentru ca respectivii preoți, să le ofere în dar, din partea Preasfinției Sale, unor familii numeroase (cu copii mulți), care au băieți de la 1 la 3 ani și fete de la 3 la 8 ani.

    Preoții sus menționați, i-au mulțumit sufletește Preasfinției Sale, pentru acest mărinimos gest, prin care își arată, ca de fiecare dată, purtarea de grijă – după posibilitate – față de cei în impasuri materiale și cu posibilități financiare reduse.

    De asemenea, respectivii preoți, au dat asigurări Preasfinției Sale, că aceste seturi de îmbrăcăminte vor fi oferite corespunzător, după cum s-a anunțat și că, vor raporta înfăptuirea acestui act caritabil.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

20 tone 165 kg de cărbuni oferite prin act caritabil, unor familii vârstnice

Act caritabil în Sculeni, Ungheni

Ajutor social oferit unei familii nevoiașe