Act de caritate în raionul Nisporeni

 

Act de caritate în raionul Nisporeni

    Milostenia este o virtute foarte scumpă pentru viaţa creştină şi pentru fiecare dintre noi. Pentru că la judecata din urmă, Mântuitorul ne aminteşte de toate faptele bune, dar mai ales despre milostenie, care este fiica cea mai mare a iubirii creştine.

    Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, fiind înzestrat cu această virtute, în această perioadă cutremurătoare pentru întreaga Ortodoxie, Săptămâna Pătimirilor, cu binecuvântarea Preasfinției Sale, opt familii nevoiașe din or. Nisporeni și satul Vărzărești, raionul Nisporeni au beneficiat de un ajutot consistent de produse alimentare.

    Astfel, Fraţii Igor şi Vasile, patronii companiei „Vasigur Grup”, cu binecuvântarea Chiriarhului, au făcut o adevărată bucurie pentru mai multe familii anevoiaşe aducându-le în dar produse alimentare pentru o perioadă lungă de timp, dar mai ales pentru masa praznicală de Paşti.

    Aceste familii au fost vizitate de mai multe ori de Preasfințitul Episcop PETRU, iar parohul bisericii „Sfântul Ambrozie de la Optina” din satul Vărzărești, raionul Nisporeni,  cu binecuvântarea Ierarhului, poartă de grijă regulat de starea materială a acestor familii.

    Sfântul Ioan Teologul spune: „Cel ce are bogăţia lumii şi-l vede pe fratele său în lipsuri şi inima şi-o închide faţă de el, cum rămâne întru el iubirea lui Dumnezeu? Fraţii mei, să nu iubim cu vorba, nici cu vorbirea, ci în faptă şi în adevăr”. Iată că fraţii Igor şi Vasile, mişcaţi de aceste cuvinte şi la îndemnul Preasfinţitului Episcop PETRU, au iubit astăzi cu adevărat în faptă şi adevăr.


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

20 tone 165 kg de cărbuni oferite prin act caritabil, unor familii vârstnice

Ajutor social oferit unei familii nevoiașe

Apel la Milostenie